Oh, that wasn't what I meant to say at all

jag fick ett vg på min crappiga uppsats om vilken effekt en liten population har på minskningen i den genetiska variationen hos geparden. det är vad jag kallar awesome!

nu har dock en ny kurs börjat. CK3. jag hatar CK kurserna. första dagen fick vi gå igenom schemat 3 ggr. ordagrannt. sen sa dom att det redan fanns på cambro. det var alltså måndagen. i tisdags skulle vi enligt schemat, som vi ju gått igenom 3 ggr på måndagen, ha en föreläsning mellan 10.30 och 12. när vi komemr dit så kommer han som ska hålla i föreläsningen och säger att det står fel i schemat, den ska vara mellan 13 och 14.30. jag blev sur och gick hem, behöver kanske inte säga att jag skolkade den dagen men gör det ändå. i onsdags fick vi ut information om våra vfu-kontrakt. sen fick vi också tid till att förbereda måndagens litteraturseminarium. det tog en timma, totalt. på schemat hade vi 2 till förfogande. idag och i morgon har vi grupparbetestid till att förbereda inför måndagens tre timmar långa möte. det är alltså meningen att vi ska läsa 7 kapitel i en bok. men på tre timmar hinner man ju tusan läsa boken och diskutera den och ändå ha tid över. det kanske är överflödigt att skriva att jag inte hyser några varma känslor för den här kursen men jag gör det ändå.

jag hyser inga varma känslor för den här kursen. jag skulle nog säga att den här kursen ligger ungefär på samma nivå som CK1 och CK2. dessa ligger på ungefär samma nivå som tv-avgiften, bostadens hyror och IKSUs priser. ungefär.
 



ljuspunkten blir att jag i morgon får pengar så jag kan köpa en tröja jag vill ha. sen är det epp på corona med pizzabuffé och musikquiz! funderar även på att skaffa lugg. tror det är dags för det. 





Get Me Away From Here I'm Dying - Belle & Sebastian

 

RSS 2.0