It's a bad bad bad bad bad bad dream

jag brukar verkligen aldrig vara rädd för åska men tusan vad obehagligt det var att gå hem ifrån josefine idag. jag var fan jagad av den hella vägen från andra sidan uni av den. och vid ålidhemscentrum så var den ikapp som fan. dom sista tre husen typ sprang jag. lite otäckt när man är två hus ifrån hemma och tittar upp på himlen och ser två gigantiska blixtar precis ovanför huvudet och samtidigt hör ett högt dån. som sagt, jag är aldrig rädd för åskan utom just den här gången när jag var ute mitt i den. inte riktigt min bästa stund..

andra stunder som inte heller är mina bästa är när det är skräck på tv. eller i böcker. jag är en sån total mes. i kväll har jag tittat på hide and seek och ser just nu på house of wax. och seriöst. dom suger ju båda två men ändå så måste jag ha ljudet avstängt för att ens kunna se det. och av någon skum anledning kan jag inte byta kanal. nu är ju båda filmerna sånna där det finns riktiga människor som mördare vilket är snäppet bättre än när det är övernaturligt shit för det är verkligen mitt värsta. men oavsett hur obehagligt det är så måste jag se skiten. och jag hatar det. varför har dom läskiga skitfilmer på tv för? fan, jag ska från och med nu bara se film och serier som jag vet vad dom handlar om. fast det värsta är att dom alltid har med ett skräckavsnitt i alla serier för att skojja till det lite. vad fan är det för fel på folk.

och förresten, med en lättklädd paris hilton utan ljud ser man tydligt hur dåligt skådespeleri ser ut....

nä, efter det här blir det nog lite bones för att lugna nerverna lite.
lev väl och kom ihåg att kolla under sängen så ingen skär av er/skär er i fötterna. täcket brukar vara ett bra skydd..


Bad Dream - Yvonne

Fan, det skulle varit du

ja, så är man i umeå igen. det blev en kortvisit hem. men den var grym. har solat, badat, klappat på barnet, hängt med syskonen, ätit glass och kramat på mamma och pappa. samt kollat på kent och thåström, igen.



men alltså, kent och thåström, kanske en av dom bästa konserterna jag sett. eller ja, ja har haft en himlans tur så jag har lyckats få in ganska många bra men dom var väldigt bra. thåström började. jag gillade honom väldigt mycket förr då jag gick i 9:an och gymnasiet och när jag står där och ser på honom så kan jag inte för allt i världen förstå varför jag slutade lyssna. han har grymt bra låtar och variationen på dom under spelningen är underbar. sen blir det väl alltid så när någon har hållt på väldigt länge att det finns dom låtar som måste spelas om det är live, typ die mauer, märk hur vår skugga och lite sånt. men det är alltid lika medryckande när ett helt publikhav står och sjunger med i låtarna. speciellt under du ska vara president. samt att jag hittade min favorit i fanfanfan. hans röst är nog fan en av dom bästa.



sen kom kent och då blev det mer fart. även här var det grymt bra blandning på låtarna. dom äldre låtarna var dock inte dom man väntade sig alltid. det var lite mindre kända låtar. eller mindre kända. man känner ju till alla. oavsett om man gillar dom eller inte så tror jag att dom flesta känner till kents äldre låtar. och nya. för mig var det hela högstadiet och gymnasiet uppspelat igen. det var bra gensvar från publiken, det var allsång på varenda låt. hur mysigt som helst. och när det kom låtar som man lyssnat på väldigt mycket så rös man. men säga vad man vill om kent och thåström, dom har scenvanan och vet hur man gör en bra spelning.



en sak som slog mig när jag kollade på kent var att deras skivor är väldigt jämna. det är ett av dom band som har lyckats med att göra skivor som håller rätt igenom. oftast så brukar det vara en bra låt och sen är resten ganska dåliga men kents skivor har kanske en lite halvbra låt och resten bra. det finns inte så jättemånga band som har det. ja, typ weezers blå och pinkerton, smashing pumpkins adore och siamese dream och audioslaves första. och lite mer. men ja, det hör till ovanligheterna. eller nåt. 

nu ska jag äta frulle och se på tv. eller gå ut. har inte bestämt än. skönt att vara hemma igen. fast jobbigt att inte vara hos mamma och pappa. jaja, höres.  


Fanfanfan - Thåström

I just wanna have some kicks

dagen har spenderats i bakfyllans tecken. hängde i sörfors igår hos en kompis och drack så grymt mycket vin att jag är förvånad att jag ens tagit mig ur sängen. det var grymt trevligt igår dock, grillade och pratade och drack. precis som tisdagar ska spenderas.

idag har jag hängt med johanna men båda var så trötta att vi inte sa så mycke till varandra. vilket båda tyckte var väldigt skönt.

jag är i alla fall klar på jobbet nu. i morrn drar jag hem och stannar hos mor och far i typ 2 veckor. mamma ringde igår och frågade om hon och systern skulle skaffa biljetter till kent och thåström eftersom att systrana och svågern skulle gå. jag sa ja så nästa fredag blir det lite musik. kan bli kul. en öl eller två och häng med syskon funkar alltid. mamma och pappa ska tydligen vara hemma och ta hand om edith
(alltså systerdottern) som jag får träffa nästa fredag för första gången. jag är hur pepp som helst. ska sy en grej till henne innan hon kommer. är man moster måste man ju satsa hårt liksom.

väntar på att mr andy ska dyka upp och begagna min soffa för natten. han är uppe över natten för han skulle spela ikväll tydligen så i morrn ska vi hänga. det kommer bli grymt kul och givande, speciellt eftersom jag ska diska, städa, tvätta och packa. men ja, han kan ju sitta i soffan och roa sig med tv:n eller nåt så länge. jag är en grym värdinna...

så, nu ska jag toksova och sen drar jag. ylva är satt på blomvattningstjänst så allt är lugnt. vi ses och typ 10 dagar eller 2 veckor. har inte fixat hemresan än så det kan bli en liten surprise.

lev väl kids och glöm inte att dricka öl, det är ju sommar!


Rock n' Roll High School - The Ramones

My hi-fi's waiting for a new tune

klockan är nu 5 över 6 och jag ska snart gå till min sista dag på jobbet. idag klockan 4 är det slut med jobb. sen ska jag skriva 5 uppgifter och sen är det toklov. jag ger mig själv 2 dagar till uppgifterna. typ.

det fanns faktiskt en anledning till varför jag är här och skriver just nu och det är såhär. jag tror att mtv kör någon form av repeat på låtar innan klockan är 7 på morgonen. tror fan att det här är typ 50:de gången som jag ser jävla jonas brothers innan jag ska till jobbet. fruktansvärt störande. och då kan an ju undra varför jag inte tittar på något annat.. jo, det är så att tv-shopen är på alla andra kanaler och nu har ju jag varit så trött på låtarna på mtv ganska länge så jag vet vad som säljs typ ordagrannt. inte för att dom heller varierar sig så mycket. typ 10 olika sätt som alla är dom bästa för att träna upp sina muskler, 10 olika städredskap som är dom bästa inom sitt område och så lite hudkrämer. det gamla vanliga med andra ord. varför kan det inte finna lite rolig morgontv på sommaren för oss stackare som  måste upp klockan 5 för att komma till jobbet och ännu inte börjat prenumerera på en morgontidning vilket btw ligger inom en snar framtid...

nä, morgon tv:n är ungefär lika bra som ob:s tampongreklam.
(den när en tjej springer ut och in på en toa typ 2 ggr innan tjejen utför fattar att: aha! det måste vara TAMPONGEN som inte sitter som den ska... snälla någon skjut mig.)

mot sista och väldigt långa dagen på jobbet.
lev väl och var flitiga små arbetsbin.


Turn Me On - Norah Jones 


Working in the coalmine going down down down

idag är det näst sista dagen på jobbet. har bara morgondagen kvar och sen är jag ledig. så från och med i morrn klockan 16:00 så är jag friii! fan vad skönt. vad har jag då för fantastiska planer?

jo, på måndag ska jag ge blod med en från jobbet och hoppas på att få en biobiljett som pris för att jag har lyckats få in en ny blodgivare. jag lever på hoppet. sen på kvällen så är det inte bestämt men det har varit tal om en vikariefest så jag lever på hoppet även där. på tisdag drar jag till typ sörfors eller vad fan det hette och ska hänga lite med en namne från jobbet som jag lärde känna för 2 år sen och som nu tydligen jobbar på samma ställe igen. jag ska få äta hemlagad mat som hennes mor har gjort. jag är pepp som fan! speciellt med tanke på att min biljett hem åt upp det sista av mina pengar så jag lever ganska knapert och inte har råd att köpa så hemskt mycket mat så är det ju grymt att bli bjuden på det. fast det kommer ju kännas lite som om man var tillbaka på låg- och mellanstadiet när man gick hem till kompisar och åt. man var ju som läskigt artig. 

i alla fall, på onsdag blir det besök och på torsdag blir det en 16 timmars resa till falkenberg. åh vad jag har hemlängtan. 

nu ska jag äta lite gammal mat och sen sticka iväg till min näst sista jobbdag. 

hej 


Working In The Coalmine - Lee Dorsey

all i'm saying pretty baby

nu har jag bara en helg kvar att jobba. sen är det slut för i år. eller ja, jag har ju sagt att jag kan jobba extra någon gång men i alla fall, det schemalagda helvetet är snart över. det bästa med att ta sig till och från jobbet är att man kan lyssna på crappig och gammal musik i sin telefon utan att det registreras på last.fm. sånna där gamla och egentligen ganska pinsamma låtar. dom där som är som ens hemligheter. dom små snuskiga hemligheterna. eller nåt.

i alla fall, har varit grymt lugnt på jobbet. hoppas bara att det fortsätter så i helgen också. idag var det en grymt gullig tant som kom ut från sitt rum(
hon är där typ hela dagarna) och avr jätteglad. hon sa hej typ 50 gånger på 5 minuter och tog en vända runt matbordet. sen stannar hon vid fönstret och vinkar till arbetarna samtidigt som hon säger: vinka vinka vinka vinka vinka vinka. efter vinkningarna fortsätter hon med sina hej och går sedan mot sitt rum och mumlar något om ett företag som hon måste sköta om. det är gånger som det som det faktiskt är helt ok på jobbet.

börjar hur som få grymt mycket hemlängtan nu. åker om en vecka och stannar i 2. sen blir det umeå igen och sen ska jag leka biolog. typ springa ute i naturen och ha mig. men först ska jag krama lite på mamma och pappa och sytrar och systerdotter.

förut kunde man köpa en tågbiljett till stockholm för 250 kronor. visserligen sittplats men i alla fall. att åka till gbg var inte så jättedyrt det heller. nu kostar det hur mycket som helst. jag kommer inte kunna ta mig hem för mindre än 900. det är ganska mycket med tanke på att jag har typ 940 kronor på mitt konto. eller ja, lite mer men det ska vara till mat den här veckan som är kvar.

jaja, nog om mig. nu ska jag äta.


La La Love You - Pixies

It's my party

jag har precis haft ett grymt kalas. jag har bjudit på fantastiska saker som en ormtårta, skattjakt, fiskdamm och två musiklekar. det har varit grymt om jag får säga det själv. grymt! har rpecis kommit hem från satden där jag har hängt med gänget på tc för att sedan äta grymt mycket maxmat vilket alltid sitter som en smäck. jag har fått dom typ bästa presentarna någonsin och i nästan löjliga mängder. helt sjukt mycket. och helt sjukt bra grejer dessutom.

nu är jag full och ser fram emot en lång natts sömn. kick ass bra födelsedagskalas. samt att bussföraren var rolig då han först spelade musik på väldigt hög volym och när det sedan kom en lugn låt så släckte han alla lampor precis när texten: turn the lights down low kom. väldigt bra.

nu jäklar blir det sömn och sen lite städ. lite städ och sen lite bilder. 

laters! 


It's My Party - Lesley Gore

RSS 2.0