that is the question

veckan som var har varit grym. var på fest i onsdags och gick ut på villan. träffade sjukt mycket folk. fika på torsdagen hos tomas och sofias vän viktor där han bjöd på chokladkaka med glasyr och glasyr i mitten också. löjligt god. i fredags var det grillfest i emmas korre. första grillningen för i år! awe som e! sen i lördags var smörgåstårta lite spontant och sen var det fest hos elin och sen ut på kulturnatta. tror att jag var tvungen att festa av mig lite innan hemresan och så då man inte träffar andra än mamma och pappa och syskon, som visserligen är mysiga men det är typ alla jag känner i falkenberg


awesome smörgåstårta. japp, det är den vi gjorde.


har haft lite packångest hela dagen. men nu är det klart. väskan är packad för typ 3 veckor. i morrn flyger jag till omberg med skolan i en vecka och smyger på fåglar och blommor. vi ska åka halv 7 på morgonen så min klocka är ställd på 4. jag kommer inte vara en happy camper dom första timmarna på resan.


ett träd på en sten

efter omberg blir det 30 års fest för systern i göteborg och sen lite hemma med mamma, pappa och alla syskon. men längre än till midsommar kommer jag tusan inte orka. då ska jag vara här igen. vad ska folk göra då btw? fest?

nä, tråkigaste inlägget ever men det får man ta. ses om ett tag ume och ta det lugnt på yran. 
over and out dudes and dudettes! 

klotter i umeå



Love Me OR Hate Me - Lady Sovereign

why don't you just have another beer then?

ska ikväll gå på tredje festen för den här veckan, börjar känna mig lite sliten. men sen dröjer det ju länge innan det blir något mer så. åker på torsdag och är borta hur länge som helst, eller ja, 3 veckor. innan dess är det sjukt mycketsom ska göras. typ tvättas och städas.

ikväll blir det fest hos elin och jag funderar på att klä ut mig men vet tien om jag orkar. innan dess ska jag äta smörgåstårta med emma. och dricka vin. awe som e!

men den egentliga anledningen till detta inlägg är inte att berätta om mig utan om att visa den absolut bästa youtube-videon som jag någonsin sett. den är gjord av herr pluppfisk. den är bäst, kanske lite svår att förstå om man inte är insatt i bakgrunden men den går dock att avnjutas i alla fall. så se och begrunda den bästa filmen ever!


the horror begins



Foundations - Kate Nash

I keep stressin’ my mind

tusan vad det är tråkigt att skriva uppsats. det var dessutom mycket mer att göra i förarbete än vad jag hade räknat med. har skrivit 6 rader av max 4 sidor nu och vet inte riktigt hur jag ska fortsätta. och btw, den ska vara inne i morrn klockan 09.00. så jag lyssnar på musik och ångesttittar på tv eftersom jag inte kan jobba om jag itne har sjukt mycket press på mig, och nu har jag ju en hel natt, det är ju lugnt! jag har ju det spännande ämnet tuatror, eller bryggödlor som det heter på svenska. kunde ju lika gärna följt med ut igår eftersom jag varit så sjukt ineffektiv idag. men men, nästa fredag är det i alla fall fest. då ska jag vara sjukt pepp.


en tuatara (Sphenodon punctatus)

mina granna har för övrigt börjat freaka ur igen. vem tusan börjar spela hög musik med bas klockan 8.30 en söndagsmorgon. det är ju tusan omänskligt. tillochmed den där guden som folk kan tro på vilade ju på söndagen! puckogrannar.

nu ska jag fixa kaffe! höres kids.



Day N Nite - Kid Cudi

elin

som elin säger. "nu är det valborg" och tusan vad jag inte skulle kalla mig nykter. tv och baloo nästa.
tack och hej, lever pastej
ohh, vadjag är sugen på leverpastej, ska så köpa det och bröd och tomater i morrn.

RSS 2.0