I had this urge to die

fan vad jag hatar det där jävlakukhelvetesskitjobbet med dom totalt inkompetenta puckona som bestämmer! inringd att jobba idag på min fösta lediga dag. samtidigt får jag veta att dom inte alls har fixat min ledighet i morrn utan dom har bara sagt att dom gjort det nu dom 4 gångerna som jag frågat.

så, istället för lite tårtkalas hemma med lite film och så så ska jag stå i 10 timmar och torka skit. grattis yo 23 år!




jag har kommit på en lösning. min födelsedag är inställd, jag tänker vara 22 i ett år till. så är det, det vet du och nu är det sagt! men det är fortfarande en tung helg. förresten, vem pratar man med angående inställandet av sin födelsedag? är det typ kungen eller så?


I Just Had To Die - The Knife

And you dream about yourself

jag ska definitivt inte jobba inom äldrevården när jag blir gammal. jag funderar även på att inte svara om jobbet ringer under terminen och vill fråga om jag vill jobba. så mycket uppskattar jag mitt jobb. men idag är det 5 timmar som jag jobbar ikväll och sen är jag ledig två dagar. yey! och, jag är ledig på den viktiga dagen. den som ALLA borde känna till. lördagen den 28 juni. japp. då är det någon som fyller år. jag! fast dom sa att dom kanske skulle behöva ringa in mig. men jag hoppas på det bästa.
 
tänkte nog äta lite gott och lite tårta på lördag. det är planen. samt slappa och se på en bra film eller så.

såg på den nya narnia filmen igår. den var helt ok. fast filmen var tydligen filmad på en biograf för under filmen ser man skuggor av folk som går fram och tillbaka. det är det mest irriterande någonsin. alltså inte att det är på den jag såg, jag får som skylla mig själv, men när folk mitt under filmen går på toa och grejer så blir jag lite småstörd. varför går man på bio om man alltid ska springa fram och tillbaka?

i alla fall, glöm nu inte lördagen. ta på lite festkläder och ät lite tårta och tänk på mig. yey!

äh, nu orkar jag inte skriva mer, måste ju vila upp mig till mina 5 ansträngade timmar på jobbet...

lev väl och börja aldrig jobba inom äldrevården.



oh, glömde att säga, det verkar som om alla bra serier kommer igång i september igen. jag älskar imdb som visar när första avsnittet ska sändas så man kan börja få lite rutin på sitt liv igen. visserligen har jag ju haft greek nu men den tog bara 3 dagar att se. grym serie så klart men nu känns det väldigt tomt. fast jag antar att det är bra att öva sig i att itne se på så mycket eftersom mamma och pappa har ungefär 4 kanaler som man ändå aldrig får titta på. 2 veckor hemma kommer bli spännande. men det brukar ju å andra sidan blir väldigt mycket läst så..

jaja, NU är jag trött på att skriva. håll utkik efter kickassbra serier samt min födelsedag. den 28 juni alltså.
over and out


Aurora - Foo Fighters

I walk alone to find the way home

kvällen har varit helt ok. middag hos annika var grym. kollade sen lte på sex and the city och fotboll. sen blev det tc för första gången ever jävligt kul förutom att stället tydligen stängde klockan 1. jag som tänkte dra e hlekväll eftersom jag äntligen fick umgås med folk som gav en riktiga svar tillbaka till skillnad från the peeps på boendet.. men ja, det var ganska trevligt. jag hade en kjol., något som jag hade senast då jag gick i gymnasiet. eller närmare bestämt då jag tog studentne. jag hade också ett hårband med en rosett på. jissses vad jag var söt.

är ltie trött och ltie mindre nykter. funderar på att dra en ensamfest snart men ja.

mitt födelsedagskalas blir nog helgen efter fördelsedagen. trots att jag kanske jobbar då så tänkte jag ha en fest med fiskdam och shit. ja, det beoror ju lite på pengar men fiskdam tror jag är ett måste.

ska visst på fest på midsommar. jag ska ta med tunnbrön och potatis. jag jobbar dock till 16 på freda och börjar sen halv 1 på lördag men jag tycker det verkar lovande.

nu är det bara 9 dagar kvar tills jag fyller år. jag brukar inte vara så pepp på födelsedagarmed tanke på att mina senaste två har spenderats framför en film med ett maxmål samt en kladdkak från mekka men jag tror jag ska hitta på något roligare i år. förhoppningvis slipper jag jobba även om jag egentligen har en tid då. om jag måste jobba på min födelsedag så kommer det bara vara en enda stor bekräftelse på att födelsedagar suger. andra kommer vara i skellefteå så dom som är kvar kanske vill komma och äta eller dricka. något kul ska jag nog göra. fast film, max och ´mekka har sin charm de t med.

idag har varit fylld av bra musik från ungdomens dagar som audioslave, belle and sebastien, bad religion, guns'n'roses, smashing pumpkins, moldy peaches, nirvana och mycket mycket mer. har lyssnat way för mycket på disco aktikgt den senaste tiden. tyvärr så har min stereo gått snder totalt så jag funderar på att skaffa en ny. fast den som jag allra helst vill ha är megasvindyr.

försäöer även spara till ett piano. såg en serie igår eller idag(vid onyktert tillstånd vill inte mitt huvud som jag vill) och blev väldans sugen på att spela igen. jag har kollat på musikanten och deras billigaste var itne så väldans dyrt. eller ja, några tusen. men ett piano vore lätt värt det. fan vad poppis jag skulle bli hos grannarna liksom.

jag vet, dagens inlägg bjude rpå mer fel än någonsin men jag tänker att promillehalten borde ge lite dispens.
nu ska jag sova och för en gångs skull inte gå uåpp klockan 5 i morrn. tidigast 12 får jag börja leva. innan dess ska det bli en lång och härlig sömn. eller som bert säger innan han ska få stryk av dödgrävarn': jag vill ha ett långt och lyvkligt liv. bert är nog den coolaste människan i världen.
se ya.



gillar inte riktigt att vakna tidigt efter en kväll ute. speciellt inte när man vet att det snart kommer slå till. bakfyllan alltså. så, to the säng!

btw, det verkar bli en grymt fin dag. jag som tänkte att den ska komma på min lediga söndag istället. jag menar, vem fan vill vara ute med huvudvärk...


We Only Come Out At Night - The Smashing Pumpkins

You wanna hear about my new obsession

hur tusan kunde mina 2 dagar inskolning bli samma sak som 4 dagar i rad med jobb? då jag dessutom har dom sämsta skorna ever så kan jag knappt gå när jag kommer hem heller. nu har jag gått upp klockan 5 varenda jävla morgon i 4 dagar. och jag är ingen morgonmänniska. och alla dagar som jag jobbat har blivit minst 1 timme längre eftersom schemat tydligen inte stämmer alls. och jag måste verkligen lära mig att säga nej till jobb. visst vill jag jobba men jag är ju så lättövertalad att dom inte ens behöver svettas lite. jisses! men nu har jag i alla fall fått en extra tur på lördag. när man är månadsanställd och hoppar in extra så får man grymt mycket betalt. om man dessutom hoppar in på en helg så blir det lite mer. om helgen dessutom råkar vara en storhelg så får man nästa löjligt mycket pengar. yey!

btw så är jag numer helt övertygad om att stödstrumpor är guds straff till människan. eller i alla fall till dom som jobbar inom äldrevården. att trä på töntigt trånga strumpor på ett par väldigt svullna ben som tillhör en människa som för länge sen glömt konsten att trycka ifrån med benen är näst intill omöjligt. och för att vara lite äcklig så kan jag ju även säga att dom alldeles för långa tånaglarna på tidigare nämnda människor inte underlättar. gooo stödstrumpor!

nog om mitt fantastiska jobb som är så fruktansvärt givande att jag funderar på att stanna där för alltid. tokfest i morrn hos annika. elller ja, middag hos annika och sen tokfest på typ tc.

nu jäklar blir det lite supernintendospel.
laters!


Only Happy When It Rains - Garbagde

Repeating in my head

för 240 kronor kan man köpa hela ducktales serien. jag håller på att kolla in avsnitt ett nu för att se om det verkligen är så bra som jag minns det från när jag var liten. tänk om det är det. då vet jag lätt vad jag ska köpa för min första lön. eller ja, kanske i alla fall.

första dagen på jobbet var helt ok. väldigt trevliga tanter på den sidan jag var på igår. pigga och pratsamma. väldigt söta tanter. det hade tydligen kommit en del nya också, vilket betyder att en del gamla försvunnit. det är faktiskt lite sorgligt varje år när man kommer tillbaka. eller att det alltid är någon på väg utför. men ja, dom som är nu är pigga och glada så. 

tyvärr fick jag veta att snubben som jobbade på bottennvåningen mitt första år nu har blivit flyttad till den våningen jag är på nu. vi brukade kalla honom för lillgrisen(och det är verkligen inte snällt menat). han är bästis med cheferna och gillar att hålla på alla regler som finns. eller ja, i alla fall när det kommer till alla andra. han är väldigt duktig på att rätta alla "fel" man gör. typ, hur många gånger man ska vika toapappret eller så. väldigt duktig på sådant. jag är så glad över att jag ska få jobba med honom på måndag. det kännsverkligen super. lyckligtvis verkar det som om alla andra på avdelningen också hatar honom. mer eller mindre. dessutom går han på semester på tisdag. en dag borde jag klara. hoppas jag i alla fall.

och det verkar också som om det inte bara är jag som har märkt av den, hur ska jag säga, riktigt jävla usla planeringen från chefernas sida. det som jag just nu gillar mest är att jag är satt att jobba ett pass på söndag på en avdelning där jag inte fått någon inskolning. jag gillar ännu mer att jag från början egentligen skulle ha jobbat helt själv på ena sidan. lyckligtvis så kollade personalen igenom schemat och bytte runt lite så jag får vara på den andra sidan tillsammans med någon annan. men ja, planeringen är kanske inte den bästa.

gick upp kockan 12 idag och känner att min soffa ska få väldigt mycket sällskap idag. måste liksom vila upp mig inför i morrn. upp klockan 5 är inte vad jag kallar härligt.

grattis annika på 22 års dagen.

nu jäklar blir det sova av.



Nutshell - Alice In Chains

That something has been lost

igår på punch out passet lyckades josefine missa kudden två gånger med sina sprkar så nu har jag lite blå fläckar på min vänsterhand. det gör inte ont. det är bara lite lila/blått här och där. men fan vad kul det var. och jobbigt.

i alla fall så fanns det ju en anledning till inlägg nummer 2 för dagen, och det är inte att berätta om min födelsedag om 15 dagar utan någoning helt annat...

idag är det avsnittet då dr greene dör i cityakuten. det är ett av dom 4 avsnitten som jag gråter allra mest till när det kommer till serier. tänkte nu nämna mina 4 sorligaste avsnitt.

utan någon braighetsordning:
1. avsnittet i cityakuten när greene dör. grymt sorligt. man fattar att han är död när carter läser brevet. man måste ha sett det för att förstå det.

2. sista avsnittet av ensamma hemma. när dom står vid en sån där mätsticka och någon säger: titta charlie, du är längre än vad pappa var. jisses vad jag grät.

3. näst sista avsnittet av kalla fötter när rachel dör.

4. sista avsnittet av kalla fötter när dom släpper ut hennes aska och dom spelar en coldplaylåt i bakgrunden. 

ok, nu är det visserligen så att jag gråter till allt(eller i alla fall väldigt mycket) som går på tv:n men dom här slår allt. jag kanske också ska tillägga att det var väldigt länge sen jag såg avsnitten så jag vet itne riktigt vad jag tycker om dom idag. men då var dom grymma.
i alla fall, om man är ledig idag vid 15 tiden så borde man kolla på 3:an. dr greene 4-ever.

nu blir det piroger.


Perfect - The Smashing Pumpkins


You could do the same

jag har fått tag i mitt jobb. eller, i onsdags ringde jag var 5:e minut utan att någon svarade en hel dag. i går ringde hon upp mig och sa: ja, jag såg att du hade ringt ganska många gånger igår....
hehe, det gäller att vara ihärdig.

i alla fall så börjar jag min inskolning idag. om 3 timmar. fast jag ska bara jobba i 4,5. grymt skönt. får ju liksom en kväll då med. och nästa pass är inte förrens på måndag. morgon. men ja, nu har jag i alla fall äntligen något att göra. har dock inte riktigt hunnit fixa min cykel än så det blir en promenad idag. jag SKA pumpa den i morrn. om jag orkar. min cykel är den finaste som finns. den heter gröna blixten och är grymt snabb. tyvärr saknas det en trampa på den samt att jag tror att det kanske är lite pyspunka på bakdäcket. men bortsett från det så är den lätt bäst. 

lyckades hitta grymt många örhängen igår på staden. det var bra att dom var så grymt billiga så även en pank människa hade råd med dom. väldigt trevligt var också fikan med josefine och johanna. bra dag. yey

nu kom posten och jag ska lappa jobbyxor. vill ju inte visa hela häcken för dom stackars gamlingarna. det skulle dom nog inte klara av.  




helvete om det regnar när jag ska till jobbet. det är liksom en bit att gå mellan ålidhem och haga. ok, kanske itnne någon megaväg men i alla fall. i regn är det en pissväg. fan!



delad tur på söndag fick jag precis tilldelat. me hates it, me needs it. bajs också. vad gör man på 3,5 timme på en söndag?


Shadow On The Sun - Audioslave

I lie here charmed

har hittat en ny grym låt. eller vet inte om den är så himla ny men för mig är den det. den var med i ett avsnitt i skins för ett tag sen. jag tror jag är kär. den heter Alice Pratice med Crystal Castles. den är grym. på riktigt.

annars vill jag att mitt jobb ska börja snart. börjar bli less på att vara ledig. har nu hunnit tvätta, städa, fixa mat, hänga med folk. jag behöver pengar. vart är mitt jobb. varför har jag valt ett jobb där dom uppenbarligen är sämst på att höra av sig? jag har alltså fortfarande inte fått mitt schema. jag börjar den 20:de. men när fan har jag inskolning? jaja, jag får väl göra lite sånt som jag är bäst på så länge. ta det lugnt. 

jo, helgen ja. den var grym. igen. film och fest. bättre uppdelning av dagar går inte att få.

ikväll blir det fotboll(hör och häpna) här i min lägenhet. och det var mitt förslag. lite ovätat tillochmed för mig men jag blev lite sugen på att se skiten igår när jag var hos josefine och hängde. så nu är det uppstyrt. fotboll. aldrig trodde jag att jag skulle nå den punkten...

nu blir det mat och i morrn blir det pirogbak. jag är pepp som fan.  


Every You Every Me - Placebo

We've got a place to go when we die

har precis tittat på delar av ett program på 1:an som hette guds vänner i usa. och fy vad läskigt det var att se. som titeln kanske avslöjar lite fint så är det ett program om (förhoppningsvis) väldigt hysteriskt kristna människor i usa. det absolut värsta var nog när man fick se hur föräldrarna har med sig sina barn till stora föreläsningar där personen längst fram förklarar hur evolutionen aldrig har hänt. till sin hjälp använde dom tecknade bilder på dinosaurier. dom sa också att människan inte alls kunde varit apor förr eftersom att dom små barnens far-och morföäldrar inte såg ut som apor med glasögon eller läppstift. man hävdade också att jorden bara var några tusen år gammal. när en tjej fick frågan om varför hon trodde på skapelsen så sa hon att det lät mycket mer troligt det som stod i bibeln om syndafloden och grejer än att det var någon evolution. när man frågade dom små barnen vad dom trodde så rabblade dom upp vissa delar ur bibeln. riktigt läskigt.

sen fick man se lite bilder från stora konserter där en massa tonåringar stod och grät med mera och det enda jag kunde tänka på var ifall ingen av dom någonsin hört talas om masspsykos. eller sekt.  alltså, inget ont mot kristna, eller vilken religion man nu tillhör. dom flesta är väldigt trevliga och öppna. folk får tro på vad dom vill men det är ganska läskigt när man vill pracka på sina övertygelser på andra. och jag måste säga att det är väldigt läskigt att det finns dom som för tillfället vill få in intellegent design som en del/alternativ till evolutionsundervisningen i skolan. alltså, man vill att man ska undervisa om det som om det baserades på fakta, under biologilektionerna och naturlektionerna. absolut ska olika perspektiv finnas med i skolan men sånt som hör till en speciell religion borde faktiskt höra hemma under religionsundervisningen.

hmm, seriöst inlägg. inte alls min grej. men men, man ska väl göra sånt någon gång med.

anyway, sett på juno idag igen. hänge lite med josefine samt var hos tomas och lämnade födelsedagspresenter och sa grattis. 23 år och en dag. grattis i efterskott!

i morrn kommer ylva och ak hem. på lördag är det fest. pepp som fan!

nu blir det lite tv.
se ya


American Jesus - Bad Religion

And give me a kiss

jag har blivit lite kär. i stefan larsson. han är en av dom två nya programledarna för sommartorpet. han är grymt het. jag är kär. dessutom slipper man erst vilket bara är ett plus. 


ja alltså stefan är då killen på bilden....

yran var grymt bra. eller ja, det slutade lite i pannkaka i fredags men lördagen väge upp tusen gånger om. helt sjukt rolig kväll med mycket dans och så. 

redovisningen idag var något av ett skämt. jag blev godkänd vilket får mig att undra hur sämst man egentligen får vara. eller alltså. jag är ju ganska bra redovisningar sådär med lite improvisation. inte för att skryta men jag brukar klara det ganska bra. har ju som fått lite övning. men ja, den här redovisningen var faktiskt ett skämt även hos mig. men ja, nu är det bara en uppsats kvar sen är det lov. eller ja, ok. tre till och sen lov...

jaja, nu ska jag fixa mat. 
lev väl. 


Love Explosion - Weezer

RSS 2.0