Come on it's time to go

nä, nu jäklar tar jag jullov. hade sista föreläsningen idag och den var tråkig utav bara satan. och jag misstänker att det inte endast berodde på att det var min sista för i år utan att det var en fruktansvärt tråkigt ämne. är helt röd om örsnibbarna efter att jag desperat suttit och kört in naglarna i dom för att kunna hålla mig vaken den sista timmen av lektionen. det är liksom lite jobbigt att somna när det är ett helt upplyst klassrum och det bara är fyra rader och kanske 20 elever. man märks på ett helt annat sätt än om det är en stor grupp. tycker nästan synd om föreläsaren. men det får han fan ta.

i alla fall så har jag nu bestämt mig att ta min träningsskor hem eftersom mina vanliga är helt blöta och dom 2 timmar i ugnen bara har gjort att dom luktar surare än någonsin. det var med andra ord en dålig idé av mig att stoppa in dom där. men men, det hade ju kunnat funka. tyvärr så luktar nu hela min lägenhet as eftersom jag nu tagit ur skorna. tur att jag sticker om typ 2-3 timmar. hem till mami och papi i falkenberget. hade helst sett att dom bodde kvar i skpg men man kan inte få allt här i livet.

nä, vi kanske hörs, det är ju inte helt omöjligt men nu drar jag. hej ume och synes till nyåret.
god jul kidz.



How It Ends - Devotchka

Just get me to the airport put me on a plane

ja alltså, tyskland var ju grymt. ätit mat, gått på julmarknad, hängt med syskon. lite väl kort tid som vi var där men jag fick i alla fall träffa alla. fast det är ganska skönt att vara hemma också. alltså, jag gillar familjen men det är ju inte tyst en sekund. men ja, kul ändå.

ganska kul på planet hem. vi åkte samma plan som prinsen och han vincent som är roger pontares son. misstänker att dom hade varit nere och varit på någon porsche fest eller nåt. mest för att det var en annan förare på planet samt dennes mekaniker. men det roligaste var nog när ida(min syster) berättade att en vän till henne hade varit på lunch eller middag eller vad det nu var med the prins. under måltiden så hade hon frågat vad man skulle kalla honom. sådär liksom vad man skulle säga. skulle man säga carl philip eller prinsen eller cp eller vad? han hade tydligen svarat att carl philip gick bra. hahaha! jag skattade så jag nästan kissade på mig.


the prins

men jag tycker nästan lite synd om snubben. spciellt eftersom det, när man kommer av planet och går mot utgången, finns en massa bilder på folk som hälsar en välkommen till sverige och den största bilden är på kungen och drottningen. fan vad skumt det skulle vara om man när man kom av planet möttes av en gigantisk bild på sina föräldrar.

ja, det var nog allt det. tyskland rockade, kändisar på planet. nu blir det cold comfort farm och sen sömn som fan.
see ya dudes.



I Wanna Be Sedated - The Ramones

I'll show you who's rock'n'roll

jag är mega stressad. eller nä, nu ljög jag. jag BORDE vara stressad. jag har en tenta på tordag morgon. en tenta som jag inte förstår överhuvudtaget och som jag ännu inte börjat plugga till. det är alltså tisdagkväll nu. i morrn måste jag hinna plugga, städa, diska, tvätta, ringa lite och planera lite packning. på torsdag är det tenta, stadsbesök, en extremt snabb tur till nydala för att köpa en viss godissort till min svåger, packa, fixa matsäck, ta mig till tåget. fredag blir det några timmar i el stockholmo och sen stuttgart. där blir det häng med syskon och sånt och sen till stockholm igen på söndag. på måndag hinner jag träffa mamma och pappa i 5 timmar innan jag tar tåget tillbaka till umeå. sen är det tio dagar kvar innan det blir julresan hem. och innan dess ska vi ha vinprovning.

men alltså tentan. jag misstänker att jag har dåligt inflytande på resten av klassen. varje gång någon frågar min någon svarar jag att det ordnar sig. och alla känner sig lugna när dom på frågan om jag börjat plugga än får svaret nej. jag tror inte att mitt sätt att plugga är det absolut mest effektiva. men sen har jag ju alltid panik på natten innan då jag vaknar vid 4 tiden och måste läsa igenom alla papper igen. men ja, jag tror inte att klassen var såhär innan mig. yey!

i alla fall, helgen som var var grym. jag, johanna och annika hade fest i fredags och sen drog vi till origo där vi var i typ 10 minuter tills vi insåg att det, precis som dörrsnubben sagt, var metalkväll där. så vi drog till corona och tokdansade. grymt kul och avslappnad kväll. och sen blev det film med johanna i lördags. samt pizza så klart. 

oh, och ja just, jag har precis sagt upp min prenumeration på svd. eftersom att den sög. inte tidningen alltså men på sätten som den levereras i umeå. tydligen så är inte det en tillräckligt stor stad för att svd ska köra ut tidningen på morgonen eller på helgen. alltså helt värdelös som morgontidning. så nu ska jag ta dn istället. typ 1000 pix billigare samt att den kommer på morgonen och, hör och häpna, på helgen. yey! jag gillade dock att när jag ringde hem till päronen och sa att jag var skitarg så sa pappa, för första gången sen jag typ blev 15, att om dom inte ville ge mig pengarna tillbaka så kunde jag ringa honom så skulle han fixa det. jag gillar att han erbjuder sig att ringa och klaga och skälla. men ja, det gick ju bra så, typ 2500 får jag tillbaka. awesome!

kontakten mellan datorn och telefonen är ännu inte fixad men snart kommer det grymma inlägg om diverse übersnygga stilar.

jaja, det var allt. nu lite serier och sen natt. plugget blir i morrn.
over and out kids. 



Yeah Yeah - Bodyrox feat. luciana


RSS 2.0