Who's to blame this time

helgen som var, var väldigt rolig den med, precis som förra. i fredags var det spelkväll hos ak med en massa folk. jag och per vann jeopardyn men jag vann inte det andra spelet. men kul var det. i lördags var det ju fest här men först så öpte jag lite stuff som byxor, tröja, tröja, tröja och lite smink. festen var grym, helt fullt med fullt folk som verkade ha trevligt. jag hade trevligt. utgång på nh där jag gick in i dimman. kom ut på söndagen vid 2 tiden och åt sedan pizza med tomas och sofia till mio min mio samt stardust.

idag var jag hos therese och "pluggade". alltså såg vi på film och åt tårta. har nu bestämt mig för att skaffa ett akvarium. ett litet ett med kanske 3 fiskar.

i morrn blir det häng hos elin med gänget och på onsdag eller torsdag blir det spelkväll om les garcons fortfarande vill. tenta på fredag och sen födelsedagsfest för ida och johanna. på söndag är jag bakfull.

det är min vecka.

btw, i lördags fick jag grymma presenter av tomas och sofia. en kodamsugare för mitt skrivbord och en modestykopp. hur snygg som helst! tomas och sofia, ni kickar ass och tar names!

nu blir det natt.



Don't Like You (What The Hell Are We Supposed To Do) - The Wannadies


That was when I ruled the world

jag glömde visst att säga sist att jag numer är en ofrivillig betalare av tv-licens. trots att jag tokmopsade på att jag inte hade någon tv. men fan att dom där gubbarna alltid kommer när jag är nyvaken från min eftermiddagslur. jag är ju alltid yr som en jäkla höna då och kan inte hålla rätt på någonting alls. men ja, nu är jag alltså laglydig! duktiga mig!

i övrigt så har det varit en grym helg. helt sjuk. jävligt rolig.

började med epp på corona i fredags. hängde med kalle och therese och några av kalles vänner och träffade annika och johanna. sen gick folk och jobbjohanna tog plats vid pizzabuffén. jag tror att jag på dom 3,5 timmarna åt typ 1 och 3/4 pizza. drack en läsk och 2 öl. sen sa johanna att det var förfest hos någon på stan och att vi kunde gå dit och dricka lite öl men att istället för att gå ut så skulle vi gå hem och glo på film. på förfesten dricker vi mängder med öl och allt slår till på den äckliga 7,2:an. plastbruden på festen som smikade sig i 3 timmar var nog den festligaste ever. och med festligaste så menar jag jävligt skum. 3 timmar till sminkning som bland annat innehöll 3 lager underkräm, 2 lager vit mascara, 6 lager
(vad jag såg) svart mascara och mängder med läppglans. hon var hemma i umeå på besök för hon väntade på en lägenhet i stockholm för hon orkade inte bo i en resväska. ett av hennes drömyrken var dock att bli flygvärdinna... och nej, jag påpekade inte det uppenbara, men jag var väldigt frestad. i alla fall, vi fixade bli till corona men när hon och hennes vän hade gått in så gick jag och johanna till nh. träffade typ hela min ck1 klass och drack mer öl. fixade in svågerns syster och röjde på dansgolvet. kom hem och fixade mat och bytte glödlampa. jag är händigt som fan när jag precis har varit på krogen.

lördagen började klockan 3 då det blev dags att kliva upp. tog en dusch och förvällde svampar och drog sen till josefine. hon bjöd på nybakade scones och frukt och te och nötter och kahlua. kollade på shaun of the dead och little miss sunshine
(jag skrattade så det kom en tår och filmen är numer en av dom absoluta favoriterna. bilproblem på familjeresor är sådant jag känner  till alldeles för väl. tror inte att vi har haft en enda bil under min barndomstid som inte hade minst ett fel. nu när alla har flyttat har vi istället grymma bilar. antar att mor och far blev trötta på krånglet.) cyklade hem (japp. till skillnad från vad många verkar tro så kan jag faktiskt cykla. jag bara föredrar att gå. men jag är fan grym på cykel. typ mästare. det är dessutom lättare nu när jag äntligen pumpat däcken. yey!) och tokslocknade.

         


idag var det fika hos kalle och tv-tittande och festplanerande. cyklade hem och fixade lägenheten. städ, disk och annat fantastiskt roligt som alla uppskattar att sysselsätta sig med. fick besök av magda. vi gjorde hemmagjord chokladsås till glassen och kollade på battle royale.



nu ska jag sova som en gris och se fram emot morgondagen då jag ska kolla på insekter, fånga insekter och skära i insekter. hela veckan kommer handla om insekter. jag har tenta på fredag. den ska tydligen gå till så att vi får en insekt och så ska vi bestämma vad det är för någon. det kommer gå grymt bra. hoppas jag.

resan till stuttgart är bokad. den 5:e december drar jag dit med systrarna, svåger och systerdotter och hälsar på brodern och svägerskan. en helg blir jag borta. hoppas jag inte gör något viktigt i skolan då.

jaja, nog om mig barn. nu är det natt.



Viva La Vida - Coldplay

But still end up alone

helgen som var, var nog den bästa på väldigt länge. fick mysa med mamma, syster med tillhörande dotter och syster nummer två. vi har tagit promenader, pysslat, vilat, ätit grymt god mat och umgåtts. hade middag i lördags då svågerns syster och hennes pojkvän var med och höll i barnet och på söndagen gick vi runt nydalasjön och grillade korv på vägen. på måndagen var vi och åt på corona och sen gick vi till sjukhuset och åkte hiss. sen var det lite mer fika här innan dom skulle fara. nu känns det ltie tomt i lägenheten men samtidigt skönt att få vara lite själv. men fan om man inte skulle flytta lite mer söderut så man får träffa familjen mer än 2 ggr om året. 

veckan ahr varit slapp som tusan. har skickat in mina papper äntligen så snart kanske pengarna kommer. har haft två lediga dagar och idag var vi i skogen igen och plockade svamp. egenntligen var vi där för att kolla på vedsvampar men det fanns så läskigt mycket trattkantareller så jag körde stenhårt på det. fick ihop lite mer än 2 liter som jag har stått och rensat i 1,5 timme. jag är inte snabb på att rensa.



i morrn blir det epp med pizzabuffé på corona med mängder av folk och sen häng med jobbjohanna på kvällen. på lördag blir det tokhäng med josefine och söndag lite fika hos kalle för att finslipa detaljerna till festen.

dagens händelse är nog när läraren liknar en vedsvamp vid en blöt pung och energiskt säger: men känn! det är precis som en blöt pung!

han hade tydligen haft lite äldre damer på en liknande utflykt och dom hade börjat tokskratta och hållt med. men jag gillar att mina lärare verkligen brinner för svampar och tycker att dom är grymt spännande. det bästa är dock att dom inte är som man kan tänka sig att tråkiga biologer utan dom är roliga. på riktigt. och typ dryga som fan. jag gillar't!

nu jäklar ska jag sova. skrivandet av min loggbok från bodö-resan får vänta tills på söndag. nu tar jag smyghelg. 
lek väl kids! 



Longing For Lullabies - Kleerup Feat. Titiyo

If I had my way

i dag har jag lärt mig om bergarter, jordarter och söndervittrning. det var sådär spännande.

sen hade jag en föreläsning om svampar. och seriöst, svampar är grymt läskiga saker. inte nog med att många är giftiga på diverse vis utan dom är tusen gånger creepigare. det finns en som typ heter slemsvampar eller nåt som egentligen är mer ett djur men dom som pysslar med djur säger att det inte är det så därför finns dom med i svampböckerna. i alla fall, dom här svamparna/djuren kan röra på sig. dom kan vandra. dom rör på sig och äter upp stauff. skitäckligt. snacka om the blob i verkligheten. sen fanns det en annan svamp som lever på maskar. och då menar jag inte att dom lever maskarna utan att dom äter upp dom. dom har som en öggla där dom får näring och när en mask kryper igenom så har den som blåsor som bllir större, på det viset kommer inte masken ur. och sen inom loppet av några timmar så har svampen skickat in lite typ tentakler in i masken och börjat suga i sig näring. skitäckligt. svampar är fan inte snälla, dom är riktiga lean, mean killing machines!

i morrn ska jag ut och plocka svamp i 7,5 timme. i stövlar. jag gillar att standard outfitten på biologin kommer vara arbetsbyxor och stövlar. eller, som det så fint hetter när man var liten, kläder efter väder! så, om man ser någon dreggig liten sak helt täckt med mossa eller mördarsvampar så är det bara jag.

annars då? jo, det funkar fint. har itne gett upp hoppet än i alla fall. heh. och i morrn blir det häng med jobbjohanna, jag blev erbjuden att hänga på magda och hennes kille till plaza och kolla shout out louds men det är way för dyrt för mig just nu. kanske blir det en öl på nh om johanna är pepp men förmodligen bara fika hemma. får se hur humöret är i morrn, är fan ltie småsugen på öl ändå. på lördag måste jag dock vara uppe och pigg och ha nybakat bröd eftersom folket kommer ill stationen klockan 8. då blir det kramande av mamma, systrar och systers barn. ska nog satsa på en svampsås eller stuvning till middagen på lördag. läraren sa att hon inte skulle låta oss ta med något hem som hon inte hade godkänt först. det känns väldigt bra.

nu ska jag läsa in mig på magtarmretande gifter samt giftverkan tillsamans med alkohol i mitt fina svamphäfte som jag fått låna över dagen. i morrn måste jag redovisa mina fynd för resten av klassen. tur som fan att vi bara är 4 pers.

aja, see you later kids!

förresten, idag fick jag veta att rent geologiskt sett så borde inte skåne höra till sverige. snarare till resten av europa... i'm just saying.




Samson And Delilah - Grateful Dead

And she still wants more

vi hade i alla fall tur med vädret. nä men seriöst en lektion som är på en flotte är tydligen helt ok. att plaska med vatten i två timmar funkar. jo, jag är lika förvånad jag. det dåliga är att mina fötter var konstant iskalla då mina stövlar uppenbarligen inte är fodrade eller någonting. men sen är dom ju typ 22 år så jag förväntar mig inte så mycket av dom. dom var min brors. mina föräldrar köpte inte ett par stövlar till mig i storlek 36 när jag fyllde 1.

annars har jag varit på labb. i 3 timmar. trodde jag skulle slippa labb när jag slutade biomedicinen men tydligen inte. i biologin så gör man tydligen liknande saker men med tusen gånger mesigare ämnen. det farligaste avr en syra som man kunde tvätta av om man fick den på handen. i biomed så hade vi i alla fall lite cancerogena ämnen. lite mer risk liksom.. men ok, 3 timmar funkar. det kommer ju andra kurser sen.

men tydligen ska vi göra om precis samma sak om drygt en månad.. hahaha!

ikväll blir det knytkalas med tisdagsfolket och lite tv. tror jag ska fixa en kladdkaka med kaffe i. den brukar vara en hit.

goldfrapp är ett underskattat band.

lev väl tills nästa gång.


Skin Receiver - Auf Der Maur

You're my Saturday

bilder från i lördags finns hos elin och johanna. jag har sagt det förr och jag säger det igen, sjukt rolig kväll. och grymma människor som kommer den sista lördagen på festen. om dom kommer. jag hoppas det. förhoppningsvis blir den kvällen lika bra som nu i lördags. eller bättre.


Number 1 - Goldfrapp


I'd like to see you

seriöst. i morrn ska jag på exkursion. jag och mina 3 klasskompisar ska sitta på en flottjävel och mäta vattendjup, syregrad samt surhet i en sjö. vi ska också samla på oss en massa vatten. och jo, klädsel=stövlar och regnbyxor. men kanske kan det bli lika oväntat bra som resan men jag tvivlar. starkt.

började skolan idag. har varit  där i nästan 2 timmar och fått veta hur man använder olika mätinstrument inför i morgon. sådär givande.

men i övrigt, om man bortser från att jag ska sitta och plaska med vatten i morrn likt en 7-åring som precis upptäckt att tuschpennor ger färgat vatten, så kan kursen kanske vara helt ok. ok, svamp exkursionen verkar också sådär rolig men bättre.

men nu börjar tisdagshängen, jag får besök till helgen av den galna familjen och resten har potential att fixa sig riktigt bra så jag är nöjd som en dammtuss i min lägenhet.

nu blir det lite vila och lite dagdrömmerier och sen kolla diverse bloggar. yey!


I'm A Cuckoo - Belle & Sebastian

I guess it makes me smile

halv 2 är inte riktigt helt ok att gå upp en morgon känner jag. speciellt när man gick och sov vid typ 2 tiden. 12 timmar är väldigt mycket sömn.

idag ska jag så mycket köpa en kebabrulle. först lite biologiskrivande och sen mat. efter det blir det en dejt med antingen alla serier på tv eller link och zelda, denn där ganon ska få så sjukt mycket stryk! eller så blir det film. alternativen är många och fantastiskt bra.

toklängtar till nästa helg då mamma, systrar och syskonbarnet kommer upp. då ska jag leka umeåturist till tusen. innan dess måste jag hinna sy lite också. ska ju fixa en grej till barnet, ska man vara den bästa mostern måste man ju kämpa lite för det liksom...

lev väl mina bakfulla vänner och resten.  


Smells Like Teen Spirit - Nirvana

äntligen fest

grym kväll ikväll. jätterolig fest hemma hos johanna och martin och sen ut på nh. fantastiskt bra folk och mycket dans. humöret var fan på topp typ hela kvällen.

vissa saker kan kanske, om jag har väldigt mycket otur, bli lite småpinsamma men jag hoppas att det kan bli grymt bra. det kan absolut bli grymt bra. me hopes!

i alla fall. grymt bra kväll. dead man walking? jag tro rinte det. gråter så läskigt mycket till den filmen. samt att mina ögonlock känns som groteskt tunga. i morrn blir det biologi uppsats.

nu natt. sussa sweet


Think I'm just happy

varför är det ingen som lägger upp det nya avsnittet av bones?


Dumb - Nirvana


Loathing for a change

när alla andra redan har börjat sin skola så kan jag glatt avslöja att jag har lov en extra vecka. på måndag är min första skoldag. kompledigt kickar ass!

idag har jag ätit frulle, fikat hos elin och kollat på tv. mina rester är avklarade och allt förutom tvätten är fixat. igår planterade jag om 8 av mina växter.

mina nya grannar verkar ha en ännu större förkärlek till crappig musik och mycket bas. hittills har mina fönster skallrat minst en timma varje dag. jag ser detta som ett stort plus då dom inte kommer kunna säga något alls när jag har megafesten om några helger. 

om ni inte har märkt det än så är alla serier i full fart igen. i måndags kom dom första avsnitten och i natt kommer 2 till. i morrn blir det häng och samma på fredag fast med annan människa. på lördag blir det fest och utgång på nh
(hoppas jag i alla fall).

nu blir det tv och sen pizza, godis och idol hos ak.

lev väl.




Swallowed - Bush

RSS 2.0