Ohh, happy days... soon

skola idag. redovisning som faktiskt gick helt ok. jag hade ungefär 5 meningar att säga. men jag gjorde det med stil.

har besök här nu av min vän anders. hur nöjd som helst över att han är här. jag gillar besök. på söndag drar han hem igen och samma dag blir det även en mindre inneboende i min lägenhet. så på nästa lördag blir det fest som tusan.

annars börjar jag i alla fall få lite ordning äntligen, har fått upp lite hyllor och möblerat om lite lätt. jag tror det var dagen hos elin som tog fram min ambitiösa ådra när det gäller fixande. men det är helvetiskt mycket kvar att göra och så väldigt lite pengar. är nu nästan pank igen så det blir en fattighetsmånad igen. men det är det värt då det blir tyskland under lucia helgen och häng med syskon.

har för övrigt börjat störa mig ännu mer(om det ens är möjligt) på folk som aldrig lärt sig att tugga med stängd mun. då helst tuggummi på bussen när dom sitter precis bakom en själv. man kan ju liksom inte riktigt vända sig om och säga åt dom. typ: snälla slutat tugga så frenetiskt eller lär dig stänga munnen jävla pucko!(ja, det är så jag tänker när folk stör mig)

nu måste jag springa och hämta ett halsband och en stol.
lek väl barn.

Commercial for Levi

har tokfastnat för jetman. det är helt sjukt. något som gör det ännu mer bisarrt är att jag samtidigt lyssnar på en placebo låt som heter commercial for levi där texten är:
         But if you don't change your situation
         Then you'll die, you'll die, don't die, don't die
         Please don't die
så, samtidigt som herr jetman flyger runt och undeviker blå sträck så sitter jag och ylar don't die, please don't die. undra vad grannarna tror liksom.

inte nog med att dom får höra yl nu, dom har tvingats lyssna på min musik hela dagen eftersom jag har haft en utav mina väldigt sällsynta städdagar då det krävs hög volym och bra musik för att förhindra våldsamheter. jag är inte glad när jag städar. det är en sak att diska och dammsuga men att dessutom våttroka alla golv och städa toaletten(vilken är helt full har hårstrån och det är inte mina utan inneboendens) så krävs antingen disco eller le tigre.

efter all härlig städning(och tvätt) så spelade jag badminton mot elin. jag förlorade. stort. vi spelade 4 omgångar och hon vann alla. men sista gången lyckades jag i alla fall komma upp i tvåsiffrig poäng. visserligen misstänker jag att det var för att elin var snäll och inte vill att jag skulle börja gråta. let's face it, jag suger på badminton. men kul var det så ska lätt göra det igen.


helt sjukt att det kan vara så kul att slå på en liten boll som inte ens är en boll utan en jävla fjäder.

nu är det bara lite mer jetman(ska prova med lite pixies och se om det går bättre) och sen ska jag sova häcken av mig. a demain

ambitiös som tusan

jag misstänker att den här veckan kommer gå till historien som den mest ambitiösa veckan i mitt liv. ska träna typ hur mycket som helst samt försöka få lite ordning i det jag kallar min lägenhet. snart kan jag dessutom börja inreda på riktigt. fixa med möbler och sånt. jag är spänd av förväntan.

fick lite blodad tand igår när jag var hos elin och skruvade upp hyllor. jag älskar att fixa och pyssla. hade jag fått välja helt själv så hade mitt drömjobb #2 varit att vara hon eva(pysseltanten) i björnes magasin. fast inte för barn. kanske ernst. fast inte så creepig som han är. jag hade varit yo"the pysseltant" hanna! en hit med andra ord. väntar för tillfället på ett svar från kanal5 om en grej som dom gjorde på homestyling för kanske 3 år sen. (ja jag vet, det är lite töntigt att fråga kanal5 men kanske att jag får svar..)

image3
eva: bästa pysseltanten ever

förut idag när jag såg på tv efter en läng dag av grupparbete så slog mig en tanke. en i min grupp är precis som felix herngren i reklamen där han ska ha halva av allt. hon är tillochmed lite lik honom till utseendet. helt fantastiskt. lika omständig och allt annat som han är i reklamen.
image2

mina muskler är nu trötta och det gör det jobbigt att skriva mer. därför blir det ltie tv till min tandborstning och sen ska jag sova häcken av mig. over and out

Första inlägget= stort

jag kände att det var dags att ta ett steg ut i vuxenlivet så därför startar jag en blogg istället för skunk, helgon eller vad det nu kan vara. you name it i've been there. (och har fortfarande kvar men det är för rena spionsyften, typ)

så, vad ska man egentligen skriva på ett sånt här ställe? det känns ju lite grann som om allt man skriver bara kommer bidra till den oförklariga känslan av att vara en exhibitionist light. typ blottare. fast med kläder. men jag kan i alla fall garantera att det inte blir några djupa känslor eller någon politik. det är inte riktigt min grej.

image2
bästa bilden på blottare som går att hitta. det verkar som om bilderna på dom fula snuskgubbarna i beige ytterrock inte är sådana som folk lägger upp på internet...

min vän tomas lämnade som förslag att jag skulle ha en modeblogg i stil med: dagens plagg är en stilsäker plastpåse från åhléns. glöm bara inte att klippa hål där ögonen och öronen är så man kan se och höra. vid förtäring av mat kan man smidigt och lätt vika upp kanten i munhöjd. (ok, jag freakade ut lite i mina tankar om plastpåsen men grundidén var hans..)

usch, det här var nog det segaste jag någonsin skrivit därför tar jag kväll nu och söker inspiration i min tv. den rockar.

RSS 2.0