I'm coming up only to show you wrong

vfu:n har varit grym. min handledare har varit den bästa någonsin. synd bara att man inte kommer få ha henne igen, eller ja, kanske att det blir på ck3 men chanserna är nog inte särskillt stora. men jag lever på hoppet.

jag har börjat störa mig lite på trissreklamernas bakgrundsmusik eftersom den låter väldigt mycket som introt till true romans och varenda gång blir jag lika besviken när jag inser att det inte är filmen som är på tv utan den där jävla reklamen. visserligen brukar triss ha helt ok reklam men i alla fall. 

till något helt annat så tror jag att jag har blivit blödigare än någonsin. för att förklara måste jag erkänna att jag faktiskt ser på one tree hill. grejem är att jag gråter till varenda avsnitt. i alla fall utav dom nya. trots att jag tycker att det är en fjantserie så kan jag inte låta bli att se på den. och något som gör den ännu mer fjantig är att dom är inne på en del där det har gått 4 år sen dom slutade skolan. väldigt irriterande. 

har även sett att dom har börjat sända skins igen i utlandet. som jag sagt tidigare, det är en grym serie. 

i morrn drar min vän hem så då får jag min lägenhet för mig själv igen. kanske ska jag på fest, det är sånt som visar sig. 

nu har jag i alla fall tagit bort den där jävla måsen från min vägg så nu är det bara en väldans massa hål i den. förhoppningsvis kan man dölja dom med mina nya tavellister. eller ja, helt dolda kommer dom ju aldrig bli men man kan ju låtsas.. har dessutom kommit på att jag måste köpa en till list till köket. ibland så får jag lite bra idéer. när jag får pengar sen igen så ska jag köpa 2 mattor från rusta samt två mindre taveldukar för att fixa modestyväggen. jag tror det kan bli bra. 

i alla fall, låtlistan just nu lyder som följer
:
The Funeral - Band of Horses
Man must Dance - Johnossi
Like Spinning Plates - Radiohead
Visit To Vienna - Sahara Hotnights
listan tillsammans med lite röj eller kungen är en hit.

nu blir det crappiga serier på tv för att sedan ta natt.
sov gott peeps!


The Funeral - Band Of Horses


We sure are cute for two ugly people

dagens, veckans, månadens och årets fråga: kan man bli skengravid för att man har en handledare som är mega gravve samt att ens syster är i samma sits? samt att typ alla av kvinnokön på draggen verkar bli gravida. det är typ magar som pluppar upp överallt. eller som angelica sa häromdagen "det är nog något som går". men hur som, ju mer jag ser gravida människor desto mer börjar jag inse att min egen hållning blir sämre och sämre. värst är det ändå på morgonen när man precis har ställt sig upp när man står och putar med magen och typ håller händerna i den typsika gravidposen(på sidorna fast ganska långt ner och mer mot ryggen som stöd). eller när man står inför klassen och man helt plöstligt inser att man typ har värtsa putmagen och på ett väldigt omsidigt sätt försöker släta över det hela genom att typ sträcka på sig och sen sätta sig ner eller nåt. det hela kommer ju inte bli bättre av gårdagskvällens film.

var hos elin igår och såg en grym film. juno. jag har länge varit emot den och misstänkt att den egentligen suger men efter rekommendationer från mer än en person kände jag att det var dags. som grädde på smöret så sa även en elev till mig i veckan att jag var lik hon i filmen. han sa dock inte vem av alla "hon" jag var lik. det finns ju liksom några att välja mellan. så här i efterhand när jag sett den måste jag säga att eleven förmodligen är blind. eller i alla fall har ett seriöst brytningsfel eller nåt. för när jag såg den så var den enda jag kunde se mig själv likna styvmamman. och jag vägrar vara lik en 50+ skådespelerska. hur grym hon än må vara i filmen. men hur som så är filmen hur bra som helst. jag och elin satt och grät i soffan för att den var så fin.

det bästa med film var nog ändå det grymma soundtracket. det var som att uppleva slutet på högstadiet/början på gymnasiet all over again. the moldy peaches och belle and sebastian. och duetten i slutet har länge varit min favorit med modly. nostalgi till tusen.

jag har även kommit på att jag verkligen måste skaffa en hamburgertelefon. för hon i filmen hade en. och bert har en. så ja, jag vill också ha en. dom är ju så grymt snygga.

image38
vi vet ju alla hur cool hon är

image39
om jag hade en sån telefon skulle jag lätt vara lycklig. kanske tillochmed skaffa ett abonnemang. man vet ju aldrig. konstigare saker har ju hänt.

i alla fall, praktiken går hur bra som helst. jag kommer bli en sån jävla bra lärare.

annars så har jag besök av min vän andy. han har typ lagat min dator. det är bra att ha vänner som är grymma på dator. eller ja, den är ju inte lagad men jag kan göra saker på den nu utan att den dör.

i kväll blir det kanske film hos sofia fast tröttheten är på topp så jag får se hur mycket jag orkar.

nu blir det lite datorfix och lite serier.
over and out.


Anyone Else But You - The Moldy Peaches

It won't lead me anywhere

hmm, umeåopen i år. 570 kronor för tredagars. en del bra band. ska man? och vem ska man leka med? någon som vill ha en bästis för en helg?

till annat. var tredje sök är gratis... behöver jag säga mer? jag antar att jag har hela landet med mig när jag drömmer om att få slänga dom i granatgropen? dom tillsammans med puckona som tycker att det verkar som en bra grej att behöva öva på att göra en pissig broschyr bara för att man läser till lärare. en som man "kan lämna till sin LLU:are så dom vet lite om en själv". jo visst. det kommer ju absolut att hända. typ "hej! varsegod, en liten grej jag har gjort bara.. till dig." en mer weird situation får man fan leta efter. och hur man ska få LLU:aren att ta en på allvar efter det skulle ju också vara ett äventyr. jisses, IKT avdelningen är verkligen ute efter att få lärare att verka som efterblivna puckon.

anyway, helgen blir lugn som en filbunke. fredagen blir det häng med malin och div. andra. lördagen blir nog film med folk. har man tråkigt så titta förbi. det kommer bli grymt. folk och film liksom. dom båda livsviktiga f:en... samt att helgen överlag kommer vara späckad med fantastiskt rolig PLANERING. det alla älskar.

frågorna är många såhär på torsdagseftermiddagen. men eftersom människan inte är gjord för heldagar i skolan så måste jag vila lite nu. allt hårt pluggande
(1,5 timme paus med efterföljande 2,5 timme lunch som sedan avrundades med ca 30 minuter samtal) och funderande på viktiga frågor om umeopen gör mig alldeles matt.
mer vila till folket!


Northern Star - Hole

We will never be the same

igår så hittade jag en gammal favorit på youtube. innan jag visar härligheten måste jag dock presentera det första och förhoppningsvis enda temat här. (och jag vet att det redan finns ett smygtema men att dissa reklamer har verkligen inte varit medvetet. det bara händer. mest för att tv:n betyder så mycket...) i alla fall. temat? jo, barndomen i ett nötskal. jätte töntigt namn men sen kan jag ju inte direkt säga att jag hade den coolaste smaken när jag var liten.

i alla fall. när jag var 4 så flyttade min familj till Zambia där vi huserade i tre år. under tiden vi bodde där så hade jag precis 3 tecknade filmer. det var dom barnprogrammen som jag såg på. numer är filmerna så pass söndertittade att det förekommer ca 5 minuter med myrornas krig lite här och där. men, en av dom här fantastiska filmer som jag tittade på varje dag var Denver. Denver är en dinosaurie som kläcks x antal år försent. han hittas av ett gäng
(såhär i efterhand fruktansvärt fula) tonåringar. för att nämna några av dom logiska luckorna som förekommer så är det ju den lilla detaljen att Denver kommer ihåg hur det var när dinosaurierna fortfarande levde, trots att han inte var ens påtänkt då. hans skal fungerar även som en slags tidsmaskin som gör att man kan resa både framåt och bakåt i tiden. ja, hursom så råkar han ut för en massa äventyr tillsammans med sina kompisar. jag var kär i typ alla killarna förutom han med glasögon, för han var en tönt. (dom var alla tecknade, men sen så hade jag även en crush i den blå och den lila turtlen)

inte nog med att Denver är en grymt bra? tecknad serie så hade den definitivt det bästa introt någonsin. hör själv. jag lovar, det är en hit!



texten lyder som följer(sett genom en 4-7 årings ögon.)
denver, the last dinosaur
he's my friend and a whole lot more
denver, the last dinosaur
shows me a world i never saaaar before

from the hot hot jungle a long time ago
comes a cool cool friend mayhawtino

ref

everywhere we go we don't really care
if people stop and stair andahawtino
from the prehistory to the rock'n'roll spotlight
we havso fransohe helto help you alright

that's denver the last dinosaur
he's my friend and a whole lot more
denver, the last dinosaur
shows me a world i never saaaaaaar befoooooore
(jag var ganska bra på engelska när jag var liten. på riktigt.)

något annat som också finna på samma video är en mängd reklamer för typ frosties, andra serier men också mina två absolut bästa reklamer. den ena är för svenska kyckling och är helt bisarr. barn som är uppklädda till bords i samtal om den fantastiska maten. skitläskig. samt att man aldrig hör vad bruden med groteskt mycket läppstift säger för hon har den grötigaste rösten ever. den andra är för barnklockor. flick och flack hette dom. kan fortfarande låten utantill utom en bit som jag alltid får fel. eller, jag hade liksom missuppfattat hela biten. jag trodde att klockan bara var till för att lära sig klockan 9 så man visste när man skulle sova. inte att det kunde finnas andra tider som den visad också. jag misstänker ibland att jag kanske inte var jättesmart som barn..



alltså förstår man nu varför Denver var en sån enorm hit.

jag gillar att jag lyckades få med lite reklam även den här gången.
nu blir det mer seriösa saker i hemmet. som tv.
you rock, rock!
(och tack elin för hjälpen)


Tonight, Tonight - The Smashing Pumpkins

Cause boys don't cry

vaknade 9 och var hur pigg som helst. och är fortfarande. hur bra som helst. gårdagen var mycket bra vilket jag redan påpekat i förra inlägget. men ja, bra förfest och mycket trevligt folk. och sen en segstartad utgång men med ett bra avslut då folk började komma igång. god mat. jag har dessutom kommit på varför löksmaken fortfarande sitter kvar för att i min lilla hjärna tar det så här lång tid att komma på att det förmodligen var vitlökssåsen som gjorde det. ibland undrar jag hur jag kan ha överlevt så här länge. helt fantastiskt.

sen blir det skogisfika med elin. tror det kommer bli en hit. pengabristen är dock lite jobbigt men men, förhoppningsvis slipper jag betala 1000 kronor till försökringskassan samt att dom ger mig lite bostadbidrag. då tror jag att allt skulle vara bra. men i värsta fall så blir det lugna helger fram till nästa månad. känns ju som en hit.

ikväll kommer min oh tillbaka och då ska fan den där fågeln bli klar. eller ja, kanske inte ikväll men den här veckan. samt att dom 4 skivor jag har just nu ska upp. jag har köpt typ plugg som jag tror funkar i dom här väggarna. det borde dom. dom är små och svarta. pluggen alltså, inte skivorna, dom är stora och svarta. för den som inte visste det...

för tillfället håller jag dock på att leta efter hemska och mörka hemligheter hos tomas eftersom han tokoutade mig i sin blogg. så jag säger bara det tomas: du är inte säker!

och varför har dom så tråkiga serier på tv:n när det är lördag och söndag morgon? borde itne det typ vara prime time för bra serier? så istället för "alla älskar raymond" eller liknande skitserier så kunde dom väl visa något bra. typ en film. såg för övrigt att dom skulle visa min tjej 2 idag. och du undrar jag, när visade dom ettan? den kanske sorgligaste filmen i världshistorien efter tjejligan. ok, jag iner självklart att jag sett sorgligare filmer efter det här men av någon anledning så börjar jag alltid gråta på exakt samma ställe varje gång jag ser dom filmerna. jag gråter samtidigt som jag suckar och säger "men det är ju så fiiint". fast jag gråter ju åt allt som går på tv. även vissa reklamer.

aja, nu blir det matplanering och sen skogis. ica på vägen hem för att införskaffa lite bröd. skinkost är ett underskattat pålägg på rostmackor. detsamma gäller korv och majonäs.

på återseende


Boys Don't Cry - The Cure

och återigen

jag som onykter är sällan en rolig syn. jag misstänker starkt att varulvsgenen snarare gör mig till stalker än varulv. men det kan väl vara charmigt det också. 

hur som, kvällen har varit grym.
kommer nog sova som ett ägg i morrn. sen äta mackor tills jag spyr. det kommer bli en hit.

för att tala om änu tråkigare saker så vill jag även avliva komminucera som har sagt att jag har nått min pott i överföring. detta innebär att jag nu r halvvägs in i en serie och inte får se mer förens om en vecka.

trots försök till övertalning av micke och ylva så ligger fortfarande tanken där om man kanske borde gå tillbaka till sitt blonda hår. klippa det och sen go blonde so to säga. eller?

anyway, nu blir här natt och framförallt tandborstning, fr oavsett hur mycket man än försöker ta bort löken från sin kebabtallrik så finns smaken alltid där.

se ya homies! och så vidare.

RSS 2.0