Say they'll let you know

japp, jag är frisk och veckan har varit grym.

i måndags var jag och ylva typ 2 timmar tidiga till lektionen så då hängde vi i datasalen. jag kollade igenom hela ylvas bilddagbok och längtar nu väldigt mycket till sommaren. på kvällen var det besök. mycket trevligt.

 i tisdag var det grupparbete vilket också det resulterade i en lång tid av väntan bara för att få reda på att handledaren tydligen inte var där den dagen.

i går var jag och ylva vid strömpilen och köpe en cykelslang samt glass. det var fint väder så vi åt glassen vid strömmen.

idag har jag varit ute. japp. jag har varit ute. är lite röd tillochmed. men men. resten av veckan blir ledigt, en liten uppsats, lite grillfest, kanske besök och mer ledigt.

och jo förresten. jag är frisk nu. eller, jag får börja träna och ha mig på måndag men vem behöver sånt liksom?

japp. lördag blir det grill hos ylva. det kommer bli bra. är hur sugen som helst. och i morrn får vi pengar. fan vad bra det är nu.

lite uppsats för att avrunda kvällen har väl heller ingen dött av.
väl pluggat.


Seventeen - Ladytron

I can't eat, I can't sleep anymore

ok, jag erkänner. jag hade fel. det här är inte en bra vecka. eller alltså, den började ju helt underbart. men sen i måndagskväll, eller mer exakt typ tisdags morse så har den varit ungefär sådär bra. jag har blivit sjuk. på riktigt. sist jag var hemma från skolan var när jag hade luftrörsinflammation i 7:an. nu har jag troligtvis halsfluss. jag kan itne sova för att arje gång jag ska svälja måste jag vakna för att det gör så förbannat ont. och eftersom jag inte kan svälja så kan jag heller inte äta. så min kost under dom senaste 2,5 dagarna har varit 6 små rostmackor som är totalt uppblötta i någon form av vätska. ungefär sådär gott. men jo, jag har lyckats dricka lite, fast väldigt motvilligt kanske ska tilläggas. 

i alla fall så var jag på vårdcentralen idag och har nu fått ut lite pencillin samt någon skumt vätska som smakar ouzo som ska bedöva halsen. vätskan gör nog det sämsta jobbet ever. kan fortfarande inte svälja. 

men jag misstänker att jag blir frisk till nästa vecka. eller rättaresagt, jag SKA bli frisk till nästa vecka. det fins saker som ska göras.

fast en grej som är lite roligt, om det inte vore för den där jävla halsen, är ju att man känner sig så himla speciell. precis som man ville ha tandställning och bryta minst ett ben för att få gips när man var liten. nu kan jag ju knapra hur mycket piller jag vill. panodil, pencillin, någon apotekhalstablett samt någonting att gurgla. så himla coolt. ja, om det inte vore för hlsjäveln som sagt.

nu blir det soffan igen och lite febernedsättande.

nästa vecka kommer bli en grym vecka.


uppdatering: jag är på bättringsvägen. jag har ingen feber, är inte yr och halsen är visserligen störande men inte i samma dödliga mått som förut. mina vänner, nästa vecka är jag frisk!


uppdatering 2: jag tror verkligen inte att den är mina pillers förtjänst att jag mår bättre. snacka om att onödigt äta medicin. hade jag bara väntat i en dag så hade jag varit 50 kronor rikare. tji fick jag. frågan är nu om man ska slutföra dosen eller om man ska lägga av. jag har ju hört att det är på grund av att lägga av som bakterierna blir resistenta och att det därför inte ens finns medicin till alla bakteriella infektioner längre. för dom små jävlarna blir ju imuna liksom. frågan är då om det gör något om man inte hade bakterierna från början. jävligt klurigt det här.


Wish I Didn't Miss You - Angie Stone

To the master of all song

jag har tidigare pratat om mina barndomsfilmer och då speciellt fokuserat på reklamen i Denver. så här ett bra tag efter så känner jag att det är dags att hylla änu en av mina favoriter. japp, det är robin hood jag pratar om. den filmen är alltså det som vid 4-5 års ålder lärde mig min första engelska. jag kunde hela filmen utantill. vart enda ord. jag tittade på den så många gånger att det numer finns ett parti mitt i filmen innan skyttetourneringen drar igång på typ 5 minuter där det är myrornas krig. så, som en hyllning kommer här mina top 3 bästa låter från filmen. på engelska självklart.

nummer 3 är låten som heter oh de lally. den är munter, den är rolig, den rockar.
 

nummer 2 är intro låten. grymt visslat liksom.


vinnaren på plats nummer ett har vi självklart not in nottingham. den är liksom bra på riktigt. och lite sorgsen. det tar dessutom lite tid innan man verkligen uppskattar dess finhet. håll till godo gott folk.
 

ok, kanske ska säga lite om maskeraden också. den var grym. stort tack till yllva och petra som fixade ihop den. grym fest. grym efterfest. allt var fan riktigt lyckat. den här veckan är en bra vecka.

btw, systerdottern kommer visst heter edith.

lev väl


Rainbowarriors - CocoRosie

Idag har jag blivit moster

japp, idag. den 5:e mars har jag blivit moster. eller ja, ungen kom tydligen i morse klockan 8:27. hon ska troligtvis heta sigrid. och helt ärligt och obejktivt nu, men hon är nog tusan den sötaste ungen ever. har visserligen bara sett en bild men den var lovande.

i övrig är föräldrarna här och hälsar på. har fått hur mycket saker som helst från hemmifrån. samt lite nytt.

men ja, huvudpunkten var moster grejen. 2575g och 43 cm och grymt söt. det ni! var avundsjuka, det borde ni!

nu, mammas mat och hemmagjord gelé.
den här dagen är en bra dag.

RSS 2.0