To lead me into the night

en ny tv:säsong är här igen. nu börjar amerikat sända alla serier igen. jag är pepp som fan. bom började igår med ny säsong av greek och nästa vecka så börjar allt annat. jag är nog lyckligast i världen.

  

  



Lead Me Into The Night - The Cardigans

Some words when spoken

kom precis hem från jobbet. jag är död. sitter och slötittar på fantastiska 4:an, den suger den här gången med, riktigt mycket. kan inte riktigt förlåta mig och min syster för att vi la ner 85 kronor för att se skiten på bio istället för batman för några år sen. en av de gånger då jag verkligen ångrat ett köp. i topp ligger nog ändå x-men 3. den sög, om möjligt, miljardersnästanstjärnstopp gånger mer.

dagens svar är nog E 90+ på frågan om varför hon satt på soffan istället för att vila; det gäller att förnya sig...
mina tanter kan vara dom bösta i världen. dom kan också vara dom jävligaste om dom nu är på det humöret. men idag har dom fan kickat ass och tagit names!

btw, för den som är intresserad, jag är fortfarande dödligt sjuk. nu te, tabletter, varm saft, varma filtar och lite uppsatsskrivning.



Nothingman - Pearl Jam

so sick I cannot try

jag ahr den sämsta diciplinen som mänskligheten någonsin skådat. men det är fan svårt när man har en dator och en relativt bra uppkoppling och det finns serier som måste ses. då är det svårare än svårast. men idag efter jobbet ska jag lätt bli ambitiös. säger vi.

jag börjar tydligen 12 idag, jag trodde jag började 12.30. den här morgonen är inte vad jag hade önskat, jag skulle ju läsa en bok på min extra halvtimme som jag nu inte har. fan! dessutom så har tanterna på jobbet gjort mig dödligt sjuk. eller förkyld. utgången av detta hemska och slemmiga fenomen är ännu inte bestämt. men det känns fan som dödssjuka. men en bra sak är att jag inte har några bulor runt hela huvudet den här gången.

nu blir det frunch och sen en hel arbetsdag som jag itne vill ha. men jag ska i alla fall säga att jag inte kan i morrn. vem vet liksom, förkyldningen kanske verkligen är en dödssjukdom och då kan jag ju ärligt inte jobba. så, jag ljuger ju inte då. för man vet ju aldrig.

lev väl och var inte nära sjuka och gamla människor. lita på mig bara...


Miss World - Hole

I hope we feel like this forever

ok, så var man hemma då. jag måste erkänna att jag var lite sådär skeptisk till den här resan men i efterhand måste jag säga att det var något av det roligaste jag har gjort. och min klass är grym. så, jag har alltså läst en kurs nu på 10 dagar där dom första 3 var i umeå och sen 4 i hemavan och sen 4 i bodö i norge. samt lite restid. i alla fall så vet jag nu ganska mycket shit om växter. umeå delen och hemavan var typ bara växter. i hemavan fick vi även gå upp för lite berg eller fjäll och ha oss. gärna på ställen där det inte fanns stigar. samma sak gällde när det blev nedför. hade groteskt mycket träningsvärk i fotlederna eftersom marken var så ojämn. men utsikten var hur fin som helst. och sällskapet riktigt bra.


vi såg lite renar också.


lite utsikt

i norge åkte vi ut på en trålare och fiskade. fick upp en skitstor och ful marulk. samt ltie annat smått och gott. även här var utsikten perfekt. vi fick behålla allt vi fick upp med båten så sen åt vi fisk varenda dag. jag gillar fisk. 

         
utsikt från båten                  marulken och lite kungsfisk

nu är jag hemma och är ledig fram tills den 9:de eftersom första veckan är kompledigt. med andra ord har jag nästan en månad med lov kvar. jag är mycket glad. 

lördagen var utgång på taket. grymt kul. vi dansade till gamla mellanstadiehits och tog sedan en långpromenad från staden.

idag blir det städ, tvätt och träning. samt lite rester att ta igen. 
lev väl gott folk.  


Ms. Jackson - Outkast

RSS 2.0