All I know is my song

städa är faktiskt riktigt tråkigt. speciellt när man har ett jävla bord i sitt sovrum som gör att det aldrig kommer kännas som ett rum utan ett ständigt förråd. men jag funderar på att gå tillbaka till ursprungsplanen och ha det som sybord. frågan är då vad jag gör med fotöljen eftersom den inte får plats i vardagsrumet för där har jag redan 2 soffor. vad göra?

tavlorna är nu klara. har blåmärken på undersidan av armarna eftersom dom har legat på en stolskant i ca 4 timmar i sträck. lite ont i höfterna också. det går liksom inte att sitta så bekvämt på golvet när man är nykter. funderar på att skaffa ett staffli fastd et känns aningens för seriöst.

i alla fall, gårdagaen var grym. tog en promme till johanna och där var jag tills klockan blev halv 9. tänkte ta en sund dag men sen fick jag en grym idé om att gå och köpa fika så det gjorde vi. ben&jerry glass, muffins och euroshopperkakor med en skvätt saft. sen blev jag bjuden på pyttipanna som jag itne ätit på kanske 4 år. det var väldigt gott.


det var alltså vaniljglass med lite marsmallows och vit choklad i form av små isbjörnar. grymt god.

idag har jag hunnit sola lite med tomas och sofia. eller, jag har suttit ute men det kan man verkligen inte tro. jag är typ lika blek som en marsmallow efter en väldigt lång jul. och då menar jag dom vita och inte dom rosa.
 
i alla fall. ikväll blir det onsdag hos ida med lite mer fika.

sen är det snart yran. på fredag rättare sagt. det kommer bli grymt.

nu ska ajg städa lite mer för även om det är megatråkigt att städa så är det ju sjukt mycket roligare än att göra det jag egentligen borde, som att skrva redovisningen och uppsatsen. det får bli ett senare problem.

lev väl.


Invisible (My Song) - Laleh

We'll waste some time

har lyckats få till en av tre tavlor nu. förhoppningsvis blir dom andra klara i helgen. det skulle vara grymt skönt. då har jag liksom bara två kvar sen. med andra ord har jag gjort en femtedel. när man säger det så känns det itne lika effektivt längre. men vad tusan, det har jag aldrig varit i alla fall.

i dag har jag modifierat mina tröjor som jag köpte igår lite grann. dom är numer grymt snygga. jag köpte två tröjor för 49 kronor styck samt lite papper som man kan trycka stuff på. tack tomas för att jag fick låna din skrivare. resultatet blev följande.

se och beundra:
image48
bilderna har jag hittat på lite bildsök på google. dom är sjukt mycket snyggare i verkligheten, tänk då hur jävla snygga dom faktiskt är...

tomas var också med på ett hörn och tryckte på sin ljusblå tröja ett motav föreställande mega man:
image49
också en helt sjukt snygg tröja.

igår köpte jag även ett par jeankortbyxor som är väldigt fina. hade letat efter dom hela dagen och hittade dom i den sista affären. i övrigt var det en väldigt bra dag igår. fint sällskap på staden och till maten och bra råd i affärerna. nu är jag dock pank igen så..

ikväll blir det schlagerkväll hos ida. hon säger att man inte får håna bidragen men kanske kan man säga något i smyg. ;)

nu blir det mat. det är liksom inte svält som har byggt den här kroppen..


You Look So Fine - Garbage

Whether it's funny or not

disken är fixad, nu luktar det itne lax längre. bananflugorna finns dock fortfarande kvar men i morrn, då jävlar ska dom utrotas.

i morrn blir det även staden med elin, samt att måla klart resten av tavlorna. tänkte göra typ liknande tavlor till mig som systern fick, samt 2 till. på mig. lite egenkärt men vad fan, det kanke blir snyggt.

sak även ringa vården om inte min svullnad halsen har blivit mindre i morrn. jag har fått en mängd förslag på vad det kan vara som till exempel:
en svullen körtel-mamma
en väskefylld äckelgrej som bara försvinner om man kör en spruta i halsen-ulf
ett 3:de bröst-annika
ett gigantiskt och felplacerat adamsäpple-jag
jag känner helt ärligt att det inte känns så lockande med något av alternativen. men jag tror den är på fösvinnandevägen.

har fått ett jobb också, eller, tydligen så hade jag fått det från början. dom hade redan skrivit in mig på schemat idag när jag ringde och frågade hur det såg ut.  det känns ju... bra. eller ja, bra att jag har ett jobb, mindre bra at det tagit dom 3 veckor att säga det till mig. gamilngarna får alltså passa sig en sommar till.

funderade verkligen på att göra det här till ett sånt där grymt spännande och roligt inlägg med det orkar jag inte. nästa gång kanske, då kan jag dra fram det lilla, men ack så vitsiga, charmtrollet i mig.

btw, jag kan inte ta sensodyne reklamen seriöst. när tanten säger att man kan ha erosioner i tänderna så hör jag bara erektioner. när hon sedan börjar prata om hur vanliget det är och hur många som är drabbade är min koncentrationsförmåga nere på noll. innerst inne är jag en 14-åring.

nu tar jag natt


No One Else - Weezer

Except the little fish

det ligger en obehaglig doft av lax i hela min lägenhet. det tillsammans med det groteska utbrottet av bananflugor gör att mitt hem inte känns som en hit. verkligen inte. lukten är pajens förtjänst, den kommer bli grym. bananflugorna bara finns men jag jobbar på en utrotningsplan...

har ni tänkt på att om man får laxäckellukt på händerna så försvinner den typ aldrig...



Where Is My Mind? - Pixies

You did anything to pass the time

helgen var grym. faktiskt riktigt bra.

i alla fall, det känns ungefär sådär bra när jag samma dag som mitt processeminarium går till skolan 2,5 timme innan jag börjar för att faktiskt läsa det jag ska prata om. samt hitta på 3 crappiga frågor. nu har jag dock 1 timme tills jag börjar då jag inte har något att göra. hade jag haft en smula mer framförhållning hade jag kunnat sova tills precis nu. det känns också det ungefär sådär bra...

eller ja, sova och sova. jag sover så himla dåligt just nu. lyckas kanske sova en halvtimma i sträck för att sedan vakna och vara helt pigg. funderar på att börja läsa lite mer eftersom hela sömngrejen ändå inte verkar vara något för mig.

min golfboll på halsen inte bara känns utan den syns även nu för tiden. jag tror det är en mandel som har svullnat upp som satan. undra om man kan dö av sånt. för i sånna fall börjar det nog bli dags för mig nu. fast den är större precis på morgonen när man vaknar (från sin sköna halvtimmessömn). då är den gigantisk. typ så stor så att man inte irktigt kan vända helt på huvudet. ska det verkligen vara så?

i dag ska jag tokringa till mitt jobb(som jag hoppas att jag har) och fråga varför dom itne hör av sig. jag måste nog jobba på det stället där dom är som sämst på att planera. 2 veckor kvar tills juni typ och dom har fortfarande inte hört av sig till sina anställda. och jag säger att jag har dålig framförhållning, jo tjena! veckan blir fattig, men jag tänkte satsa stenhårt på att göra en laxpaj idag som ska räcka i typ en vecka. lax är nyttigt har jag hört. grymt bra för hjärnan, inte för att min behöver bli bättre. min är ju som ganksa överlägsen redan. men i alla fall. lax är ju även gott så...

40 minuter kvar tills jag börjar. vad fan kan man göra i 45 minuter på skolan när man är ensam här. eller inte ensam ensam men när man inte känner några. så lång tid tar det ju inte att kolla på allas bloggar... fika någon?

nu, lite tid att döda.



Clementine - Elliott Smith

I am the girl you know so sick

jo alltså håret. nu ser det ganska så okej ut. eller ja, håret är ju bra men luggen. luggen kommer vara uppsatt i minst tre veckor till, sen blir det nog bra. hoppas jag.

i alla fall. hänget i onsdags var grymt. mådde illa fram tills i morse.

tv-spelskvällen med tomas och robin var även den grym, tyvärr vann jag ingenting men nästa gång ska jag kicka ass på riktigt.

nu mår jag illa igen av den enkla anledningen att jag, annika och josefine tillsammans har ätit ungefär hela veckointaget för dom feta människorna i "du blir vad du äter" på en kväll. två stora inbakade pizzor som var hemmagjorda, marängsviss på hela bigpack paketet med glass samt en groteskt stor godisskål. men det var lätt värt det. 

har dessutom bestämt mig för att ta en riktigt festkväll i morrn trots min ekonomi, med lite smussel kan man göra kvällen mycket billigare... så det blir lite nh och sen dit folk går. jag är inte den som är den.

fick lite nya bilder på systerdottern också. meddelandet från systern som följde med lydde: hon är inte så fotogenisk eftersom hon är min unge så för varje bra bild så finns det minst 10 mongobilder. 

men dom som jag fick var fan grymt söta. den här var bäst. till viss del eftersom hon har den snyggaste pyamasen på sig.
image46
 

nu jäklar blir det kväll för mig.
lev väl.


Miss World - Hole

bad hairday

mitt hår är ett skämt. ett skämt av sällan skådat slag. det är rakt avklippt med en page ovanpå. samt fullugg. tänk en blandning mellan den yngsta syster i 10 orsaker att hata dig, jonatan i bröderna lejonhjärta och en tant. det är mitt hår. så kommer mitt hår se ut till klockan 2 i morrn. jag är väldigt glad över att det bara är en temporär frisyr. men som det är nu, ÄR det ett skämt.

So let's do it like they do on the Discovery Channel

japp, jag slipper ck3 till hösten troligtvis. äntligen så lyckades jag få tag i biologisnubben och han sa att det nog skulle gå att fixa. fast jag hade tydligen en himla tur eftersom det troligtvis är sista gången som det här upplägget går eftersom dom ska göra om och ha sig. i alla fall så betyder biologi att jag den 3:de augusti ska åka på fältstudier i bland annat hemavan. ja, jag som verkligen gillar natur.. det är en 10dagars kurs där man ska råplugga växtlighet och djurliv. och allt ska ske utomhus. fan om det regnar. men ja, ut i naturen och leka naturprogram alltså. men jag är glad. jag får min biologi.

helgen blir lugn med grymt mycket häng. tv-spelskväll ikväll hos tomas och sofia, lite festigt i morrn hos ylva för att sedan se film med johanna. ska även övertala elin att leka snart. film och häng, det är livet.

btw, idag är sista dagen med långt hår, om ett dygn och en timma är jag korthårig. eller ja, hakkorthårig. fast med tantfrilla eftersom det itne kan bli fixat förrens på söndag. så, tantfrilla på festen, alltid ett plus!

nu blir det pannkakor med grädde och sylt.
lev väl


The Bad Touch - Bloodhound Gang

helvete

vad gör man när man en vecka försent ser att systembolaget tagit 100 kronor för mycket betalt och man sa att man inte ville ha kvittot?

man gråter.


I could teach you a thing or two

kan ju säga först att valborg var en grymt bra kväll. först en väldigt trevlig fest hos jacob och sen lite corona. bra folk. för en gångs skull så var det en bra högtid.

sen så måste jag klaga, det vore inte jag om jag inte klagade. så, vart riktar jag mitt hat? jo, mot jävla kuk studievägledningen för lärare. tack vare deras väldigt roliga desinformation så kanske ajg måste läsa ck3 till hösten. detta trots att jag upprepade gånger har varit där och pratat med dom samt försökt fpå tag i snubben som jag tydligen måste prata med både i person OCH mail. för att börja från början så...

det avr en gång en flicka, vi kan kalla henne yo, som bestämde sig för att läsa till biologilärare. hon gick långt innan jul för att prata med studievägledningen då det inte gick att välja några kurser på den exellenta och framförallt nödvändiga valwebbssidan. när hon träffade pucko nummer 1 så sa han att hon var tvungen att ta upp det hela med han som bestämde över biologin. ganska logiskt kan man ju tycka. pucko 1 ger då en adress där den här biologibossen ska sitta och den lilla flickan går snällt dit utan att påpeka att om hon hade varit i pucko 1 ställe så hade hon nog ringt för att kolla så snubben var där. i alal fall går hon dit. hon letar igenom hela iologihuset där han, enligt infon hon fått, skulle vara. hon frågar alla hon träffar. etandet tar en evighet och till slut går hon tillbaka till pucko 1 och då visar det sig att han gett fel adress.
 
i flera veckor försöker den lilla tösen få tag i biologibossen men han verkar på något mystiskt vis aldrig vara där.  hon går tillbaka till pucko 1 som säger att han itne kan göra något alls innan hon pratat med bossen. så när tiden börjar bli knapp för att ha gjort sina val så skickar hon ett mail. hon får inget svar. 

en vecka efter anmälan skulle vara inne är hon ganska aggressivt inställd till det hela och går därför ännu en gång för att prata med någon av de båda vägledarna. till hennes förvåning är tydligen båda på fikapaus då de bara har 20 minuter kvar av sin mötestid. när hon väntat i 10 minuter kommer sedan båda tillbaka lite lugnt strosande. den här gången väljer hon att gå till alternativ nummer två. hos vägledare nummer två får hon då reda på att: nej men biologi går bara på vårterminen... men du kan ju prata med biologibossen så kanske du kan läsa lite strökurser som du får tillgodoräkna dig. eller ck3. eller hade du tänkt ett studieuppehåll?

nej, jag har inte tänkt mig ett studieuppehåll. jag har inget jag kan göra under uppehållet och då känns det fan itne som någon idé att ta ett. jag vill inte läsa jävla kuk ck3 eftersom jag då får en halv termin då jag itne har något att göra om jag inte skriver examensarbete. men eftersom jag inte vet vad jag ska skriva om så skulle ju det vara lite skumt. men tack för att jag kanske kan få läsa strökurser så fort biologisnubben svarar. det har ju gått så himla bra hittills. 

så ja, jag kanske ska läsa ck3 till hösten. yey för mig.........

hoppas att röda naglar gör mig lite gladare.

i alla fall. ikväll blir det troligtvis indiana jones igen eftersom han är typ cool. fast jag misstänker att det kommer komma en bit i filmen där jag kommer skratta gott. och det är för sofia kommentar sist vi såg filmen. när dom är fast i en gammal typ grotta full med ormar där dom kommer dö om dom inte tar sig igenom väggen. och sofia säger "men neeeej! den är ju jättegammal!" för att om jag hade varit fången i en ormgrop hade jag inte krossat den gamla fina väggen utan hellre dött. helt klart. ok, det kanske itne lät så roligt men det var det när hon sa det. jag skrattar fortfarande. :)

månaden blir lugn då jo-hanna är pank. typ. nu blir det film och bollar med chokladsmak.  



Yeah Yeah - Bodyrox Feat. Luciana

RSS 2.0